Official Partner of BMW Motorrad

Våra webbsidor: 

Gå till
Välj språk:

Kan jag delta utan motorcykel?

Svar ja! Vi har två platser tillgängliga i vårt supportfordon, som är komfortabelt att åka i, men räkna med ett spännande äventyr även om du åker bil då vi inte kör på de jämnaste och slätaste vägarna. Du får inte ha anlag för åksjuka om du ska åka med i bilen då det kan vara ganska studsigt emellanåt. Åker du med i supportfordonet får du också vara beredd på att det kan dyka upp både det ena och det andra, som ibland kan fördröja oss.

Om du reser tillsammans med någon som kör motorcykel kan du välja att vissa dagar åka med som passagerare och när körningen är lite tuffare åka i bilen. Vårt supportfordon kör till största delen samma vägar som motorcyklarna och vi samlas alltid vid lunch och fika. Samma gäller om du är tveksam till om du klarar att genomföra resan på motorcykel alla dagar, då finns alltid bilen som back upp där vi kan lasta upp både motorcykel och förare om det skulle behövas.

Och du måste givetvis inte åka med i bilen varje dag. I Portugal är resorten vi bor på är ett perfekt ställe att bara slappna av på några av dagarna. Här finns jacuzzi, gym, spa, massage och en hel del annat. I närheten finns flera andra aktiviteter såsom vattensport, golf, hästridning, cykeluthyrning, shopping osv. På Island finns möjlighet till 2 vilodagar på hotellet under resan.